Over de winkel

DICHTBIJ HUIS

"Galamart" is de plek om huishoudartikelen en nuttige producten voor in en rond het huis te vinden. In tegenstelling tot andere winkels die huishoudartikelen verkopen, kun je Galamart dichtbij huis vinden. Huishoudartikelen, peertjes, batterijen, en ook klus gereedschap kan nu makkelijk dichtbij huis worden gevonden, zonder een halve dag kwijt te zijn met rondrijden en zoeken naar een emmer en een mop. Koop ze om de hoek!

LAGE PRIJZEN

In de Galamart winkels kun je kwaliteitsproducten vinden voor de laagste prijzen. De prijzen starten al vanaf [ 9 Roebel / 15 cent ]!

Omdat de artikelen in grote hoeveelheden worden ingekocht, kunnen winkels maximale kortingen van de producenten krijgen. De lage prijzen zorgen ervoor dat de artikelen niet lang op de plank blijven liggen, maar makkelijk hun weg naar de klant vinden.

Een groeiend deel van onze partners zijn Russische producenten. Wij werken direct met de producent, zonder tussenkomst van andere partijen. Ook dit verklaart waarom wij de beste prijzen in onze winkels kunnen bieden.DOORLOPENDE 'SALES'

Bij Galamart kunnen klanten de meest noodzakelijke huishoudartikelen vinden, voor prijzen lager dan in hypermarkten of doe-het-zelf winkels. Soms zul je zelfs prijzen aantreffen beneden de normale "Galamart prijs"!

Uniek in de Galamart winkels zijn de seizoensaanbiedingen. Waar supermarkten en hypermarkten de prijzen gewoonlijk verhogen bij een grotere vraag, doet Galamart precies het omgekeerde. Een periode van verhoogde vraag betekent bij Galamart lagere prijzen!

Welke producten zijn vandaag in de aanbieding? Zie het direct op de website of op onze social media. Een uitgelezen moment om je aan te melden voor onze Facebook of Vkontakte pagina!EEN RUIM AANBOD

Met rond de 7000 artikelen in de Galamart winkel, tref je een ruim aanbod aan: serviesgoed, producten voor de auto, schoonmaakmiddelen, gereedschap en veel meer!

Met ons aanbod proberen we de vraag van de consument steeds voor te blijven. Daardoor is het makkelijk om in onze winkels precies dat te vinden wat je nodig hebt voor de keuken, badkamer, woonkamer, of het balkon en de loggia. Een bezoek aan onze winkel zal je bovendien direct de inspiratie geven om je huis nog leuker en gezelliger te maken!