-

Op zoek naar veelzijdig en duurzaam multiplex voor jouw volgende project? Zoek niet verder! Onze multiplex platen zijn van topkwaliteit en geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Onze multiplex platen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals berkenhout en hardhout. Dit zorgt voor een stevige en stabiele constructie die bestand is tegen buigen en slijtage.

Of je nu meubels, kasten, vloeren, wanden of plafonds bouwt, onze multiplex platen zijn de ideale keuze voor een betrouwbaar en duurzaam resultaat. Dankzij hun veelzijdigheid en sterkte zijn ze ook populair voor gebruik in boten en andere waterdichte constructies.

Onze multiplex platen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, zoals 1220x2440mm en 1525x1525mm, en in diktes van 3mm tot 12mm. Dit geeft je de flexibiliteit om het juiste materiaal te kiezen voor jouw specifieke project.

Bestel vandaag nog onze multiplex platen en ontdek waarom ze zo'n populaire keuze zijn onder ontwerpers, aannemers en doe-het-zelvers wereldwijd. Of je nu op zoek bent naar berkenmultiplex of hardhoutmultiplex, wij hebben het perfecte materiaal voor jouw project!