Onze diensten

Welkom bij ons team van online verkoopexperts! Bij ons staat jouw product en jouw succes centraal. Wij begrijpen dat de wereld van online verkoop kanalen snel evolueert en complex kan zijn. Daarom bieden wij een uitgebreid netwerk van platforms aan om jouw producten op de markt te brengen en jouw merk te laten groeien.

Met trots kunnen we je vertellen dat we partnerschappen hebben gesloten met enkele van de meest invloedrijke online retailers, waaronder Amazone, bol.com, Kaufland, Obelink en Blokker. Deze platforms zijn niet alleen bekend bij een breed publiek, maar bieden ook een scala aan mogelijkheden om jouw producten te presenteren en te verkopen aan een wereldwijd publiek.

Maar we bieden meer dan alleen toegang tot deze verkoopkanalen. Ons team van experts staat klaar om jou te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Daarnaast bieden we ook fulfilment-diensten aan, zodat jij je kunt concentreren op het creëren van geweldige producten, terwijl wij zorgen voor de logistiek van het verwerken, verpakken en verzenden van jouw bestellingen naar tevreden klanten over de hele wereld.

Kortom, met onze uitgebreide expertise en ons netwerk van online verkoopkanalen, streven we ernaar om jouw merk en jouw producten naar nieuwe hoogten te brengen. Wij geloven in jouw potentieel en kijken ernaar uit om samen met jou te bouwen aan een succesvolle toekomst in de wereld van e-commerce.

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@waukeen.nl en we plannen snel ene gesprek in.