Zakelijke partners en wederverkopers

Kwaliteitsproducten voor een goede prijs
Voor zakelijke partners en wederverkopers bieden wij onze kwalitatief hoogstaande goederen aan in grote of kleine hoeveelheden. Wij hanteren geen minimumbedrag, en bieden de producten al vanaf 1 doos af.

Breed assortiment, direct leverbaar
. Satoshi, Millimi en Vetta zijn enkele van onze eigen merken, en zijn voor aantrekkelijke prijzen per doos beschikbaar voor B2B.

Galamart, uw totaaloplossing
Voor keukengerei en accessoires kunnen wij vrijwel een totaaloplossing bieden voor alle non-elektronische artikelen. Wij bieden diverse lijnen kookpannen, koekenpannen van gietaluminium met of zonder afneembare handvatten, pannenkoekpannen, grillpannen met soft-touch en cooltouch handgrepen. Verder hebben wij een breed aanbod van bestek, koksmessen, keukenmessen, chefsmessen, messenslijpers, vergieten, zeven, aardappelstampers, schilmesjes, theezeefjes en meer.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een brede lijn thermosflessen en thermoskannen. Van de heavy duty lijn van Satoshi tot aan de kampeersets, en van kinderthermos tot aan de luxe serie met siliconen gripband. Maar ook voedselcontainers, of zgn thermosflessen met brede hals voor bijvoorbeeld soepen hebben wij op voorraad.

Vraag naar de mogelijkheden
Buiten het bovenstaande, kunnen wij natuurlijk nog meer B2B bieden. Heeft u interesse in onze diensten, heeft u aanvullende wensen, of wilt u meer informatie?

Neemt u dan contact op met ons via info@galamart.nl
of via +31618-438148 .